J A K O Ś Ć   W   D O B R Y M   S M A K U !  
WITAMY NA NASZEJ STRONIE !!!

         Znajdujesz się w dziale:

« Nasze propozycje »
  Język polski   Język ukraiński   Język angielski    Język niemiecki

  Proszę wybrać wersję językową  


Masz do nas pytanie?

  Napisz!



              ≡ O Firmie

              ≡ Oferta handlowa

              ≡ Cennik

              ≡ Nasze propozycje

              ≡ Lokalizacja

              ≡ Kontakt





Strona zoptymalizowana
dla przeglądarki IE 5.5+
800x600 lub 1024x768


Pasztet delikatesowy

Wątroba - surowa25,00 kg
Skórki15,00 kg
Maski z głów - gotowane15,00 kg
Tłuszcz45,00 kg

Dodatki:

Przyprawa pasztet delikatesowy (nr art. 1260)1,80 kg
Kaszka manna2,00 kg
Peklosól2,40 kg
Rosół45,00 kg
Białko2,00 kg

   Wątrobę kutrujemy do otrzymania jednolitej masy.
Następnie dodajemy peklosól. Po wykutrowaniu wątroby kutrujemy skórki + maski z głów i dodajemy część rosołu . Po  przekutrowaniu skórek i głowizny dodajemy tłuszcz i  znów  kutrujemy ,  następnie dodajemy   pozostałą   część   rosołu   a  następnie  wykutrowaną wątrobę, przyprawy, kaszkę i białko. Po  dokładnym  wykutrowaniu nadziewamy w osłonki.

FITPOL  2006 ©